Druhý ročník Krakonošovy kopačky za námi!

23.06.2013 14:01

Rychlá a krátká zpráva:

Ačkoli začátek turnaje byl plánován na 9:30, všeliké dopravní komplikace a kdo ví co ještě jej odsunuly na bezmála 10:15. Zápolících týmů bylo nakonec osm a systém turnaje byl takový, že každý hrál s každým. První čtyři si to pak rozdali v play-off o první místo. Ti zbývající pouze o 7. (osmý se sedmým) a o 5. (šestý s pátým).

Počasí nám přálo, hřiště po ránu skropil deštík, ale během turnaje již žádná kapka nepadlo. Až na několik posledních zápasů bylo pod mrakem, což hráči uvítali. Hrálo se na dvou hřištích. 

Zahájení turanje a následnému ukončení i předání ceny vítězům byl přítomen i krakonoš. Těžce se smiřoval s představou, že mu zůstane pouze jedna kopačka, vzhledem k tomu, že druhou si vítěz odvezl. 

Vítězství v turanji neobhájil tým Ambassadors Praha. Na penalty podlehl ve finále FC Teenagers z Liberce. Třetí místo vybojoval MISFITS Kolín. Celkové pořadí bylo následující:

  1. FC Teenagers Liberec
  2. Ambassadors Praha (obhájci)
  3. MISFITS Kolín
  4. Volá ti David Deyl Hradec Králové
  5. Kabinet Trutnov
  6. Ranění srnci Náchod
  7. Stará garda Trutnov
  8. Alternativa sportu Trutnov

FC Teenagers si tedy odvezli nejenom medaile a putovní pohár, ale i hlavní cenu, kterou byl balík potravin a laskomin, které jim zajisté vystačily na cestu domů.